Ugyan még nincs a kezemben a doboz, de hamarosan megérkeznek a "sziszták" hozzám. Mostanában sokat jár az eszem azon, hogy milyen színre fessem őket. A hivatalos Warhammer javaslat szerint barna-fehér ruhák, izzókék íj és zöld köpeny járna hozzájuk, ezüst páncéllal. Az íj színével csak azért tudok kibékülni, mert a Fagyszívű Főnixhez jól illik, a zöld köpeny miatt pedig a csajok jók lesznek majd a leendő Wood Elf seregembe is, proxinak. (..merthogy azokat zöldre festem majd, kis sárgával. Kicsit előreszaladtam gondolatban asszem.) Viszont ez a sok fehér meg barna valahogy nem jön be nekem. Olyan, mint Aragorn: nem csúnya, nem rossz, csak olyan... unalmas. (Nekem legalábbis. De kommenben várom a cáfolatokat. :) ) Ráadásul a sereg többi részétől annyira elütnek a ruhájuk miatt, mintha egy előző játékból a mezőn maradt, kóbor egység tévelyegne az arcvonalam mögött.

Szerencsére van még időm eldönteni a kérdést, mert ha idén meg is érkeznek hozzám, a festésüket jó, ha februárban el tudom kezdeni. Addig is összeszedtem egy hosszú és részletes tutorialt, plusz várom a javaslatokat, ötleteket Tőletek is. Lehet, hogy rosszul gondolom, és mégis a fradista mezükben néznek ki legjobban, nem kell variálni.

sistersofavelorn1.jpgKép forrása: ulthuan.net (A festő nickneve: Gray)

A festő tutorial egyébként nagyon részletes, de a készítője, WarbossTae gyakran eléggé szétszórt. Néha "Sisters of Lothern"-nek hívja a lányokat, párszor elejti/felborítja őket festés közben, és egyszer a kardját is letörte az egyiknek véletlenül. Ráadásul Igor, (WarbossTae jobbkeze) a Crypt Ghoul olykor elrontja a fókuszt, vagy beledumál a felvételbe. A vágás is fura, például rendszeresen a következő videó elején köszön el az előző rész nézőitől...de azért jópofák.

WarbossTae: Sisters of Avelorn tutorial 1.

WarbossTae: Sisters of Avelorn tutorial 2. - Ez a videó nekem nem indul el, de mivel a sorozat része, inkább belinkelem.

WarbossTae: Sisters of Avelorn tutorial 3.

WarbossTae: Sisters of Avelorn tutorial 4.

WarbossTae: Sisters of Avelorn tutorial 5.

WarbossTae: Sisters of Avelorn tutorial 6.

Szerző: StyxWar  2013.12.13. 13:42 Szólj hozzá!

Címkék: tutorial festés warhammer high elf

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr985689596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása