Hosszas tépelődés után úgy döntöttem, hogy a Magic The Gathering lapjaim megértek az eladásra. Remek játék ez a Magic, de két komoly gond van vele: egyrészt ellenfél kell hozzá, másrészt rengeteg pénzbe kerül. Hmmm. Várj csak, mintha lenne még egy ilyen hobbim...

Bár még mindig szeretek kártyázni, igazából három dolog döntött a Warhammer mellett:

1, Igazi játszmához persze kell ellenfél, de a festéshez, konvertáláshoz, terepezéshez, sereglista összeállításhoz és ütközetek gyakorlásához nem. Ergo akkor is foglalkozhatok vele, ha csak hétköznaponként este 10 és hajnal egy közt érek rá.

2, Mindkettőhöz sok pénz kell, de a Warhammer sereg legalább csak 4-5 évenként avul el, nem évente. ....ráadásul jó esély van rá, hogy az eladásával "nem buksz túl nagyot", míg egy három éves magic versenypakli kb egy csomag jó minőségű kartonlap árával vetekszik. (Egyszeri kiadásnak persze több a sereg, de ha kiszámolod, mennyit költesz évente lapokra, már egálba is kerültél.)

3, A Magic lapokat nem kell kifesteni játék előtt.

...ja és 4: A figurák jobban mutatnak a vitrinben.

A projektet már el is kezdtem: Obzedat új gazdához vándorolt, helyette egy tégely Liquid Greenstuff és egy Snakebite Leather festék tulajdonosa lettem. Ha több időt szánok a vevőkeresésre, TALÁN drágábbért el tudom passzolni, de akar a fene ezzel vacakolni. Peace.

...mondjuk, olyan hatalmas elfekvő készleteim nincsenek kártyalapokból, szóval nem ebből duplázom meg a seregem létszámát. De egy kis kiegészítésnek jól lesz.

Szerző: StyxWar  2014.03.11. 15:28 Szólj hozzá!

Címkék: warhammer

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr15854110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása