rbtkezelo.jpgA High Elf nyílvető (RBT, Eagle Claw, Tűzifa, stb...) kezelő személyzete (ergo a sebpontja is) két főből áll. Ezeket több variációban is össze lehet rakni, láttam már számos pózt. Mivel én használtan, már összerakva (de festetlenül) vettem, a kezelők fix pózban érkeztek hozzám. Ez nem is baj, de azt hiszem, kicsit kapkodott, aki összeragasztotta, mert az egyik kezelőnek két kard is jutott (egy a kezében, egy az övén, hüvelyben), a másiknál viszont csak egy nyílvető-lövedék és egy pergamen van.

Mellékelem a fotóját. A továbbiakban "Kezelő2" néven hivatkozok rá. Kéretik nem kinevetni a ruciját, mert még csak a basecoat fele van rajta.

Namármost. Mi a nyavaja az a pergamen a kezében?

1. ötlet: Talán Kezelő2 levelező tagozatos Loremaster-hallgató a Fehér Toronyban, és olyan zsúfolt a vizsgaidőszakja, hogy csata közben is a tekercseket bújja?

Kezelő1: Lőj már, közelednek az orkok!

Kezelő2: ...és az utolsó vizsgaidőpont is. Inkább az orkok, mint a Death Magic prof!

 

2. ötlet: Térkép.

Kezelő2: Józsi b.zmeg eltévedtünk. Ez nem a Vérsziget, hanem a Koponya-hágó. Most aztán melyik sereget lőjük?

Kezelő1: Nemtom, az összes kicsi és ellenszenves. Meg se tudom különböztetni őket.

 

3. ötlet: Napi parancs.

Kezelő1: Mit ír, kit lőjünk?

Kezelő2: Ehh, ráesett egy esőcsepp, elmaszatolódott. Nem látszik, hogy Naggarythe vagy Naggaroth.

 

4. ötlet: Esetleg Kezelő2 kezdő a szakmában és az RBT használati utasítását olvassa?

Kezelő1: Jön az ork, jön az ork! Lőjj már, lőjj már!

Kezelő2: ...de Főnök, ez azt írja, hogy mielőtt lövünk, ellenőrizni kell a lövedékillesztő sín szögét, a feszítőkar oldalirányú hézagmentesítőjét, és vigyázni kell, nehogy becsípje a... *CSATT* ...váááá az ujjam!!

Ork1: WAAAAGH!!!!!

 

 

Utóirat: Ha valaha veszek friss dobozos RBT-t, (ami nem lehetetlen, mert hasznos darab,) akkor én tuti dispel scrollos gyalogmágust konvertálok Kezelő2-ből és kisnemest Kezelő1-ből. Az RBT mellé meg jó lesz két standard Sea Guard az IoB dobozból, vagy kb akármi.

Szerző: StyxWar  2014.01.10. 14:49 3 komment

Címkék: high elf RBT

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr195750472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása