Nem, nem váltottam hirtelen témát, továbbra is Warhammer Fantasyről beszélek. Csak összeraktam a skaven clanrat csapatot és azt vettem észre, hogy nem lehet ám csak úgy hűbelebalázs módjára felragasztani a fegyvertartó kezüket a nekünk tetsző pózba. Ugyanis a talpak olyan kicsik, hogy a figurákat nem lehet majd szépen, "talphézagmentesen" osztagba rakni, ha nagyon kilóg előre vagy hátra valami. Szó szerint egymás szájába ér a farkuk!

Nem mintha bántam volna, hogy sokáig el kell bíbelődnöm a fegyverkiosztással, de kicsit frusztráló, hogy az osztag összeállítása egy 3D puzzle feladvány.

...valamint a figurák összeszerelése, alapozása, szárítása utáni ide-oda pakolászása miatt azt is kezdem érteni, miért istenítik sokan a mágneses talpakat. Asszem utána kell néznem ennek a témának is.

skavens.jpg

Nézzük csak meg a fenti képen a soreltolást. Nem véletlen. (Kép forrása: Underempire.com - tehát ezek nem a saját egereim.) A fotó mindenesetre színtanulmánynak is megfelel. Úgyis ez foglalkoztat most leginkább.

Szerző: StyxWar  2013.11.14. 00:07 3 komment

Címkék: festés skaven

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr175629182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edlen 2014.04.26. 19:41:12

Ehh, Te aztán tudsz címet adni. :-)

StyxWar 2014.04.28. 00:05:00

@edlen: Köszi, ezt bóknak veszem. :P

edlen 2014.05.04. 19:02:14

@StyxWar: Tedd azt, ugyanis ez az volt! :-)
süti beállítások módosítása