sheridanthumb.jpgIsmét nekifutottam a fényképezésnek: megpróbáltam értékelhető fotókat készíteni az utóbbi pár hónap munkájáról. Nem sikerült.

Rengeteget festettem, konvertáltam ugyanis. Sajnos a telefonom továbbra is oldschool stílusban nyomja: tökéletesen alkalmatlan bármi másra a telefonáláson kívül. (Ja, nem: az ébresztőórája is jól működik.) Lehet, hogy még az is jobb lenne, ha Paint-ben lerajzolnám a figuráimat. Egérrel.

...pedig még a természetes napsütést is megpróbáltam kihasználni a kertben. 

A képen Sheridan herceget látjátok, Avelorn tartomány színeiben, félkészen. A "félkészség" azért nem látszik, mert a kép totál homályos. Nem, akkor sem lesz jobb, ha kinagyítod.

sheridancalastar.jpg

Balról Calastar, a lovas zászlóhordozó, szintén Avelornból. Jobbra a sokat emlegetett HarciMarci herceg, aki oly' sokszor segített már ki a csatáimban.

A lovak a high elf chariot szekérhúzói. Szívtam a fogam, de muszáj volt fehérre festeni őket... mégiscsak hercegről van szó, márpedig az fehér lovon jön. Majd ha sikerül jobb képet készítenem, részletezem a festés menetét egy másik posztban.

A zászlóhordozó szinte teljes egészében Silver Helm, csak a feje lett lecserélve egy Phoenix Guard championéra. A sisak fura, üllőszerű tetejét lereszeltem és egy White Lion "copfot" ragasztottam inkább rá. A zászló az eredeti Silver Helm kopja, csak lecsippentettem a pengéjét és egy Wood Elf zászlót illesztettem oda.

A zászlóhordozótól eltérően Sheridan herceg testrészei az elf birodalom összes szegletéből érkeztek: szinte nincs két darabkája, ami ugyanabból a dobozból származna. A feje és a mellvértje White Lion, a lába Silver Helm champion, a bal karja Spearman, a fejdísz extra méretű szárnyai talán Tyrionhoz tartoztak eredetileg, a jobb karja egy varázslóé, a köpenye íjászé. (A köpeny nem látszik egyik képen se, de azért van neki. Csak hátracsapta, mert nem akar belegabalyodni roham közben. Épp' elég baja van a két óriási szárnnyal, ami miatt folyton kibicsaklik csata közben a nyaka.) A háta és a nyaka green stuff.

Több high elf hőst is konvertáltam, de azokról végképp értékelhetetlenek lettek a képek:

- 3 shadowlandi gyalogos hős, az egyikük BSB. Főleg spearman és dark elf corsair darabokból vannak.

- 2 avelorni gyalogos csaj, az egyikük BSB.

- 1 Loremaster

- 10 Shadow Warrior, nagyobbrészt eredeti darabokból, de a lábuk dark elf corsair, a hátuk/nyakuk green stuff. Valami köpenyszerűséget kell még kerítenem pár darabnak, hogy jótékonyan ápoljon és eltakarjon, mert némelyikük háta Quasimodoéra emlékeztet.

Szerző: StyxWar  2015.05.08. 11:31 1 komment

Címkék: konverzió high elf

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr247441418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása