husveti-ogre.jpgElőször is: Boldog Húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek, aki ezt ünnepli.

Jómagam néhány kisebb-nagyobb sokk kiheverésével töltöm ezt a pár napot, amin nem segít, hogy hetek óta (a sasfészki meeting óta) nem tudtam lejátszani egy icipici csatát se. Lassan elvonási tüneteim lesznek.

Az ütközetek hiánya a blogposztok sűrűségére is negatívan hatott, bár ez nem kifogás a teljes passzivitásomra. Na sebaj, legalább mindenkinek volt ideje elolvasni a törpés és a darkelfes csataleírást. Meg a többit. (Ugye, Puszti?! :) )

A jó hír, hogy a következő három hétben minden szombatra szervezett valaki valamit. (Szanaszéjjel szétszórva a megyében. Nem baj, a változatosság gyönyörködtet, csak bírjam szabadidővel. Meg benzinnel.)

...de hogy ne csak "Kedves Naplóm" bejegyzés legyen ebből a húsvéti posztból, felvázoltam, miket tervezek mostanában a blogra rakni. Mivel az összesre nem lesz időm, szavazásra bocsátom a témát. 

1, A Core egységek felsorolása és (minimális) jellemzése a legnépszerűbb cikkek közé tartozik a blogomon. Gondoltam folytathatnám a sort mondjuk a Rare vagy a Special egységekkel. Ez egy hatalmas falat lenne, egész cikksorozat.

2, Frakciónkénti jellemzés az erősségekről és gyengékről, olyan emberektől, akik tapasztaltak a témában. ERGO én csak riporterként működnék, nem én osztanám az észt. ...hm... csak tudnám, miért indult el a fejemben a "Ballag a katona" című dal...

3, Tirold tervez egy kampányt, és bekérte a leendő generálisom nevét, "fajtáját". Ez meglódította a fantáziám, és kezd kibontakozni egy novella. Fluff. ...de még nem írtam egy mondatot se. Ha nem a hármas pont győz, akkor valószínűleg nem is fogok, mert nem lesz időm rá.

4, Csak semmi duma, kérem! ( = Folytassam a festést és készítsek rendes képeket. Posztoljam azokat a sok locsolás locsogás helyett.)

5, Tanuljam meg végre használni a blogot és szúrjak be egy rendes szavazómodult, ne a kommentekben, meg telepatikusan várjam a válaszokat.

Nos? 

Tartózkodást nem fogadok el, mert átmegyek Nyúlba!

Szerző: StyxWar  2014.04.21. 11:01 2 komment

Címkék: warhammer

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr526059978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

edlen 2014.04.26. 20:02:18

Bárcsak ez a szimpatikus ogre(?) fiatalember hozná a tojásokat minden évben! :-)
A videóért meg plusz pirospont!

StyxWar 2014.04.28. 00:03:27

Közben élőszóban érkezett hozzám Haturh barátom választása:

"Nem tudok szavazni, mert hiányzik a hatodik pont: Hagyd a francba a Warhammert és gyere vissza Magic-ezni!"

Hm. Srácok, eddig bizony ez vezet! (Merthogy ez az egyetlen szavazat.) Kapjátok össze magatokat.
süti beállítások módosítása