kirathumbpic.jpgBár a high elfek igazán nem panaszkodhatnak a lord és hős kategóriájuk elhanyagoltságára, én azért konvertáltam néhány tisztet. Részben az egyediség kedvéért, részben meg azért, mert sajnáltam veszni hagyni a kimaradt alkatrészeket. Az eredmény nem tökéletes, de mégiscsak jobb, mint egy kupac bitz, ugye! ...um... ugye?

Ebben a posztban Kirát mutatom be, az Avelorni Hadtest egyik kapitányát. Többnyire akkor toborzom be, ha a Főnixőrök osztagába kell egy +2-es kard, (...hogy üssenek is, ne csak állják) vagy a Lándzsások élére egy Crown of Command (...hogy ne ijedjenek meg a hátsó sorok rohamos fogyatkozásától).

A festés már majdnem teljesen kész, de a pajzson még dolgoznom kell, főleg a barna részen. Talán a kardon is igazítok valamennyit. ...valamint, mint az látható, a talapzat még teljesen üres.

Konverzió

A figura lába, mellvértje és bal karja a spearman dobozból való, a jobb kar(d)ja egy mágusnak volt szánva eredetileg, de annak nem kellett. A feje Sisters of Avelorn. Nagyon egyszerű volt összerakni a figurát, pusztán a mellvért és a fej illesztése okozott némi problémát, mert egyiken sem volt nyak.Szóval ezt az apró, de annál fontosabb testrészt greenstuffból gyúrtam meg.

kira1.jpgkira3.jpg

Festés

A sok páncél miatt feketére alapoztam a figurát, ami jó is volt, csak az arcon kellett sokáig elszöszölnöm és vagy tíz réteg bőrszínt felvinnem _vékonyan_. (A szem fehérje-kékje is macerás volt, de megérte!) A ruha színei: Loren Forest, Elysian Green, Orkhide Shade, + Mournfang Brown. A haj: Zandri Dust. A kard Lothern Blue és annak árnyalatai.

A páncél: a swordmastereknél már alkalmazott technikát használtam itt is. Figyelem, ez NEM a legjobb és főleg NEM a leggyorsabb módszer, de miután kifestettem vele húsz egész jó swordmastert, ennél az egy figuránál már nem változtattam.

1, A fekete alapozás után ecsettel Ironbreaker színű vonás minden egyes lemezvértdarabkára. A mélyebb részekből kilátszódjon a fekete alap. Ami nem lemezvért, az kevésbé munkás, ott csak a páncél mélyebb "rajzolatait" kellett feketén hagyni.
2, Runefang Steel "pötty" a lemezpáncéldarabok végére.
3, Nuln Oil wash
4, Egy még kisebb Runefang Steel "pöttyöcske" a lemezpáncéldarabok végére. 
5, Runefang steel az élekre.

kira2.jpg

 

Szerző: StyxWar  2016.04.05. 08:53 2 komment

Címkék: festés konverzió high elf Sisters of Avelorn Spearman

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr828566966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MeyilKree 2016.04.05. 12:29:42

Nehéznek tűnik az a pajzs. A festes viszont tenyleg szép!

StyxWar 2016.04.25. 20:08:30

@MeyilKree: Köszi! ..és valóban, elég nehéznek tűnik. Viszont csak ilyen pajzsom volt itthon feleslegben. Ráfogom, hogy mágikus, és emiatt valójában könnyű. ...vagy fizikus, és emiatt saját felhajtóereje van. O:-)
süti beállítások módosítása