Nyüzsög a hobbi közössége idén a sok új seregkönyv és a 9. kiadás pletykái miatt. Pár napja még az volt a "biztos forrásból kiszivárgott hír", hogy 4 sereg megy a kukába: Wood Elf, Breton, Beastmen és Tomb King. Mára ez megváltozott, és egy sokadjára, több (biztos?) forrásból megerősített lista járja a webet. Az angol nyelvű eredetit ITT találod. Nagyon egyszerűen fogalmazott szöveg, de azok számára, akik köszönőviszonyban sincsenek az angol nyelvvel, lefordítottam a lényeget magyarra:

Kiadási sorrend:

  1. Törpék
  2. Erdei Elfek
  3. Bretonnia
  4. Beastmen

Reménykedtem benne, hogy kicsit rácáfolnak a pletykákra és a breton lesz az első, de azért így is jó. :)

Új alapdoboz a 9.kiadáshoz:

Nyáron jelenik meg a 9. kiadáshoz járó, új alapdoboz. Ork&Goblin kontra Empire! Senki számára nem meglepetés, hogy lesz új alapdoboz, hiszen értelemszerűen jön az új kiadás mellé. Abban is biztos voltam, hogy sajnos nem a megújított fajok közül kerül ki a tartalma. (Hiszen az új dobozokat úgyis venni fogják a népek.) Ejj, pedig de szerettem volna egy Breton/Beastmen vagy Wood Elf/Beastmen alapdobozt! Na mindegy.

Az új Ork/Empire alapdoboz már szinte tutira mondható, de a tartalma még kétes: egy halovány, gyenge pletyka szerint lovasok és puskások lesznek a Birodalom részéről, Éjgoblinok, pár Ork és egy River Troll a zöld oldalról. Nagyjából 50+ figura.

Games Workshop weblap

Márciusban megújul a honlap, bővítik a tutorial cikkeket játék és festés kategóriában is. Ami a fontosabb változás, hogy az eddig gyűlöletes konkurenciának tartott Forge World (és Black Library) cég termékei is elérhetőek lesznek a GW webshopból. (Ennek pontos formája még nem ismert.)

Törpék

A törpék február első két hetében komoly újításokat kapnak: az első héten a seregkönyv jön ki néhány fém/finecast modellel (hiszem, ha látom), a második héten új dobozok jelennek meg (katonák, hadigépek és karakterek). A Slayerek és Hammererek új figurákat kapnak, akárcsak a War Altar.Piacra dobnak egy új hadigépet is. (Pfff.... így is több van a törpéknek, mint három másik fajnak összesen. :) )

Folytassa GW!

A 2014-es pletykák után a jövőt is rózsásan látja néhány hobbista. Állítólag a tendencia folytatódik, és 2015-től rohamos gyorsasággal újul meg az összes többi seregkönyv. cö-cö-cö ...ja, nem az összes. A kacsák hírek szerint a skaveneket kihagyják a második etapból is.

Szerző: StyxWar  2014.01.22. 08:45 Szólj hozzá!

Címkék: warhammer goblin ork wood elf bretonnia beastmen Empire warhammer szabályok Dwarfs Tomb Kings

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr705774581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása