A Warhammer Fantasy-ben a mágnes legalapvetőbb felhasználási módja a katonák talpának a "mozgótalphoz" való, feloldható rögzítése. Klasszisokkal könnyebb így manőverezni a sereggel. Mivel nekem még legkisebb feladatom is nagyobb ennél, nem is igazán törődtem a témával, de aztán a szokásos reggeli kávés nézelődés közben belefutottam a MiniWarGaming egyik (ősrégi) videójába. Ez valójában egy reklámvideó, és a saját termékeiket hirdeti, de nem erőszakolósan és teljesen konszolidáltan, szóval nem érzem gondnak a belinkelését. Pláne, hogy a bolt már szinte meg is szűnt és jóformán csak mágneseket árul online. (Főleg a GW új üzletpolitikája miatt, de ezt most hagyjuk, mert ehhez pláne nem értek.)

A kisfilmben 40K figurák is szerepelnek, és a videót látva azt hiszem, ott még lényegesebb a mágnes-kérdés, mint a fantasy-ban. Cserélhető felszerelés és fegyver, sérülés jelzése, nomeg a bizarr mutáns izélények opcionális végtagjai...  csak néhány érv az oldható kötés létesítése mellett, a pillanatragasztó ellenében. Szerintem , ha kicsit is érdeklődsz a téma iránt, érdemes a MiniWargaming mágneses videóra 10 percet szánni. (Vigyázat, a zenéje életveszélyes. Bemászott a fejembe és órák óta megy körbe-körbe. Váááááá)

Ebben a videóban viszont csak tippeket adnak a felhasználásra és nem mutatják meg, pontosan hogyan ültess mágnest a figurád  fülébe  vállába/karjába/lábába. Ezért ha gyakorlati tippekre vágysz, a következő filmecskéket ajánlom:

BuyPainted.com (Itt elég nehéz a pasi kezére figyelni, annyira elvonja a figyelmem az elképesztő akcentusa.)

Rogland videója  (Aki szívrohamot kap, ha egy elektromos fúró feje közelít a figurájához, az inkább ezt a videót nézze meg. Ne az előzőt. Későn szóltam?)

Napi hasznos idézetünk: "Vigyázz a polaritásra!" (Magneto)

Szerző: StyxWar  2013.11.29. 14:36 Szólj hozzá!

Címkék: tutorial mágnes tereptárgy

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr945667483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása