Akármit keresek a neten "High Elf" keresőszóval, Gugli barátom mindenáron az ulthuan.net lapra irányít. De még ecccer se találtam ott használható anyagot!!! 

A weblap ugyanis olyan régi, mint az országút. Mikor meglátod, örülsz, hogy milyen sok jó cuccot találtál: seregépítő tippek, sereglisták, szabályértelmezések, festéshez elméleti segédanyag... aztán szépen lassan rájössz, hogy szinte mind elavult. A címlapon szereplő linkek közt mindenképp. Beljebb ,a fórumon találsz frissebb dolgokat, de ott meg nehéz rákeresni bármire is. 

Persze gyanús, hogy a címlap egyik cikke még a "Boldog Új Évet, 2012" címet viseli, de ezen még túl tudtam volna lépni. Az viszont igazán bosszantó, hogy a kiemelt cikkek és linkek közt a 6. kiadású szabálykönyv alapján megírt szövegek lapulnak. (Az egyik -valamikor nagyon jó, mostanra elavult- taktikai elemzésből a szerkesztő még a régi linkeket is lusta volt kiszedni, csak odaírta megjegyzésben a cikk elejére, hogy "a linkek már nem működnek".)

Ami hasznos a weblapon, azt a "fluff" része: az elfek kultúrájáról és történelméről szóló néhány cikk (bal oldalt középtájon az egyik dobozban), valamint az a pár fórumtopic, ami még pörög. A 8. kiadás topicjaiban lehet gyöngyszemre találni, csak nagyon sok kagylót hozzászólást végig kell nézni. A fluffot meg majd szép lassan lefordítgatom, a skavenek óta úgyis túl sok idő telt már el. Ideje az elfekről is összeszednem valami hasznosat.

ulthuan.jpg

Kép forrása: warhammeronline.com

Szerző: StyxWar  2013.12.03. 11:59 Szólj hozzá!

Címkék: warhammer high elf

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr505672989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása