Sooookkkal-sokkal nagyobb volt a tömeg, mint arra korábban számítottam. Tök jó volt látni, hogy ekkora tábora van a hobbinak. :)

Privát élménybeszámolóba nem kezdenék, mert nem naplót írok, hanem WHfantasy blogot, eseményriporthoz meg nincs kedvem, mert hobbi ez a lap, nem munka. Ami itt számíthat az csak annyi, hogy beszereztem féltucat új festéket, egy High Elf nyílvetőt (használtan) és egy doboz Silver Helms egységet (újonnan, akciósat). Előbbit azért, mert kell valami jó páncélnyitogató (mármint _relatív jó_ aztán majd meglátjuk, hogy működik), utóbbit pedig azért, mert egyszerűen agyonvernek nélküle. :) Mondjuk valószínűleg vele együtt is, de azért nagyban javítja a túlélési esélyeimet.

Plusz megvettem (használtan, féláron) a Skaven Heraldry könyvet is, mert már régen megtetszett. Idővel majd az elfes tesóját is be akarom szerezni, (szintén használtan, féláron) de mivel rendeltem egy phoenix guard és egy sisters of avelorn dobozt, (akciósan) egyelőre kifogyott a hobbira szánt keret. (Már ezeket is ráfogtam a karácsonyra.) Pár hónapot rápihenek a témára.

Ennyi High Elf figurám van most:

1 Prince on griffon

1 archmage

10 lothern sea guard

10 swordmaster

1 eagle claw bolt thrower

5 ellyrian reaver

8 silver helms

+ 10 sisters of avelorn (megrendelve)

+ 10 phoenix guard (megrendelve)

Ha ezekhez hozzádobok pár unit fillert meg proxit, (főleg a core egységek terén) akkor ki tudok állítani egy 2500 pontos sereget. (Azt most hagyjuk, hogy mennyire _hatékony_ sereget. :) ) Ami belátható időn belül biztosan kelleni fog még, az egy másik IoB elf fele, néhány plusz Silver Helms és esetleg egy lovas mágus figura. Talán egy-két sas. Igen, tudom, akkor még kellene főnix, meg white lions, meg... meg... meg... ehh. Nyugivan. Majd szép lassan. Addig is jól elleszek proxikkal.

Szerző: StyxWar  2013.12.09. 12:13 Szólj hozzá!

Címkék: high elf

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr355682942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása