dumbledore meh.gifKissé régen frissítettem a blogomat. Mentségemre szóljon, hogy ööö... há' vá'já'má', nincsis mencségem. Nem akartam elaprózni a posztokat, ezért nem adtam életjelet magamról hetek óta, de már extrém hosszúságúra nyúlt a némaságom. ...pedig vannak fejlemények.

Szóval, még mindig csak röviden, de íme néhány ezek közül:

...jóvammá, Dumbledore, türelem Horcruxot terem.

Először is: a novella harmadik része már szinte kész, az utolsó simításokat végzem rajta, két-három napon belül várható. ----UPDATE: Sorskerék novella 3.rész----

Rengeteget festettem, tehát legalább egy festős poszt is érkezik. Sajnos csak a szokásos, mérsékelten elfogadható minőségű fotókkal. (Lakkozásra adhatóan "befejezettnek" azt hiszem, sosem fogom nyilvánítani a seregem, de 16 Silver Helm után a 20 swordmaster,  két varázslóm, egy RBT a kezelőivel "kész". Néhol egy plusz réteg highlight, vagy akár freehand detail meg ilyesmi még hiányzik... de most inkább felzárkóztatom egységes minőségre a teljes seregem, csak utána cizellálom tovább a figurákat.) Elkezdtem kifesteni a 10 fős Ellyrian Reaver előörsömet is. A lovak szőre fehér lesz. ...ahamm... Szóval, ha méééééég egyszer az az egetverő ostobaság jut eszembe, hogy fehérre világosszürkére mázoljak egy (pláne tíz) lovat, valaki vágjon a fejemhez jó erősen egy Chaos Black tégelyt. Basszus, szép szín ez az Ulthuan Grey, de 8 (!!!) réteg után még mindig nem tökéletes a fedése. True Story: "Hmm, már éjfél, és még mindig ecsetnyomos... festek még ezekre a lovakra két-három réteget. (...) Uhh... már hajnal egy... na még egy réteg. (...) Bazz... mikor lett hirtelen hajnal három?! ...és még mindig foltos... holnap kikeresem a Mournfang Brown-t. Vagy veszek egy Eshin Grey-t."

Csatáztam is, nem is keveset: legfőképpen a már vagy egy hónapja lejátszott WoC kontra High Elf csata BatRep-jét kellene megírnom, a vázlatát már le is firkantottam. Sajnos ennyi feladat mellett könnyen lehet, hogy ebből csak egy zanza batrep lesz, pedig a meccs "megérne egy misét" (á' lá' Tirold). Elöljáróban annyi, hogy Tirold "kalandmesterségével" kezdtünk bele egy nagyon ígéretes WoC-High Elf kampányba, aminek ez volt az első ütközete. Egy "döntetlen közeli", soványka győzelemre futotta tőlem... de legalább elfoglaltam a várat, aminek következtében a legközelebbi csatában valószínűleg egy elég kilátástalan, körbezárt helyzetből kell majd kivágnom magam, miközben éhes KáoszOgrék, szadomazo (Slaneesh hívő) marauderek és mutáns harcosok őrjöngenek a falaim alatt. Life Sucks.       //UPDATE: Azóta ezt megírtam, ITT olvasható.//

...de ami a legfontosabb, a múlt hétvégén sikerült eljutnom egy hosszú hétvégés "zárt körű warhammer táborba", amit a haverok szerveztek. "Félelem és Rettegés Fábiánsebestyén" néven futott a balhé, és szerencsére majdnem mindenki el tudott jönni hosszabb-rövidebb időre. (Envoy kivételével, akit hiányoltunk is. A Hammerereit nem annyira. ]:) ) Jó sokat játszottunk, jómagam ezeket: 3000 pont Tomb King vs High Elf, 3000 pont Vampire Counts vs High Elf, 2x1500 pont Törpe+Lizardmen vs High Elf+Skaven (aaarrrggh) és végül, de nem utolsó sorban: 2x1500 Ork+Lizardmen vs High Elf+ High Elf. A csatajelentésekre számíthattok, de egy kicsit nagy falat lesz, szóval elrágcsálom egy ideig.

Addig is minden jót,

Styx

Szerző: StyxWar  2014.06.25. 11:27 6 komment

Címkék: festés warhammer fluff

A bejegyzés trackback címe:

https://styxmondja.blog.hu/api/trackback/id/tr156413707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StyxWar 2014.06.26. 00:23:04

@edlen: ??? Talán csíp az arcszesz?

edlen 2014.06.26. 10:26:43

Csak örülni próbáltam az új bejegyzésnek.

StyxWar 2014.06.26. 13:28:23

@edlen: Reméltem, hogy ezt jelenti. :)
...csak nekem erről a szmájliról mindig Kevin jut eszembe a "Reszkessetek Betörők"-ből, és ő nem örült annyira az arcszesznek a jelenetben. :)

edlen 2014.06.26. 20:43:21

az inkább ez, nem?
/o\

StyxWar 2014.06.26. 21:50:46

@edlen: Várj, felkérek egy szmájliszakértőt a helyzet tisztázására. :)
süti beállítások módosítása